“SORTEIG DE NADAL 2017”

0
1414
Sortegem 1.000 Euros en vals de compra perquè 1 persona, se’ls gastin, als comerços associats a BARNAVASI, tot just començant l’any 2018.
Un sorteig que arriba de la ma de la Fundació Barcelona Comerç.
Perquè som del barri i treballem per al  barri i per als seus veïns i perquè ens proposem que aquest Nadal sigui engrescador, il·lusionant i promocionar el comerç de proximitat a Sant Gervasi.
Els clients trobaran les butlletes de participació fins el 30 de desembre quan comprin a les botigues de Barnavasi, l’eix comercial de Sant Gervasi.
El guanyador/a serà el propietari/a de la butlleta que coincideixi amb el primer premi de la Grossa de Cap d’any del 31 de desembre d’enguany i el termini per reclamar el premi serà de deu dies naturals per contactar-nos i poder fer-li el lliurament del premi.
Lliurarem el premi en vals de compra per un total de 1.000 euros a gastar el dissabte 13 de gener 2018 (tot un dia de compres), bescanviables a qualsevol establiment de Barnavasi on es podrà gastar un màxim de 150 euros a cada establiment.
Les bases de participació d’aquesta promoció estan recollides i disponibles al públic a la pàgina web de la Fundació Barcelona Comerç, www.eixosbcn.org.
Compra al barri i guanya 1.000 euros per començar l’any 2018.
Organitza : Barnavasi  i Fundació Barcelona Comerç