Els Reis han visitat el barri

0
1255
Barnavasi reis

La 25a Cavalcada de Ses Majestats a Sant Gervasi

Al llarg de tota la tarda del 5 de gener, els infants de Sant Gervasi van estar pendent dels carters reials: a la parròquia de Santa Cecília, al Putxet; a la plaça Mañé i Flaquer, al Farró; a l’avinguda Pau Casals, al Turó Parc; o a la plaça de la Bonanova, on hi havia els Trons Reials, custodiats per un bon nombre de patges.

A la Bonanova, cap al vespre, l’arribada dels mateixos Reis va crear una gran expectació i es va formar una llarga cua amb infants, acompanyats dels pares, que volien donar personalment la carta als reis i, també, fer-s’hi una fotografia. La cua era molt i molt llarga, i els Reis va ser molt pacients i ben disposats amb tothom.

Un cop recollides les cartes, el president regidor i alguns consellers del Districte van donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar, i Carles Sauró, rector de la Bonanova, va fer enviar milers de petons a una llunyana estrella que brillava més que mai al cel. Tot seguit s’inicià la Cavalcada, la 25a que s’organitza al barri, que va trobar tots els carrers ben plens de gent fins a arribar al Mercat de Galvany, on tenia el seu punt final. Com diu la cançó, “els Reis venen, els Reis se’n van…”.

Fins a l’any vinent! l