21a MOSTRA DEL COMERÇ DE SANT GERVASI

0
El comerç de proximitat de Sant Gervasi surt al carrer
dissabte 2 de juny de 2018
La Mostra de Comerç de Sant Gervasi es un dels esdeveniments comercials més importants que es porta a terme a Sant Gervasi, acull una bona representació dels establiments comercials del barri, vinguts d’arreu de Sant Gervasi i una de les festes de comerç al carrer amb més tradició a la ciutat.
Tanquem el transit del carrer Muntaner, des de la pl. Bonanova fins a la Rda. Gral. Mitre, s’habiliten sectors específics per als diferents tipus de comerços, adeqüem l’espai de la calçada per a expositors i vianants incorporant una zona lúdica i de jocs en un tram del carrer.
La Mostra ha aconseguit crear una sensació difícil d’igualar, la visió, la imatge del carrer ple de botigues dins d’unes carpes i el gran nombre de vianants que passegen, observen, compren i gaudeixen d’un dia de compres, esbarjo… És una sensació que es repeteix any rere any difícil d’oblidar sens dubte.
L’objectiu és donar a conèixer al veïnat i visitants l’amplia oferta del nostre comerç de Sant Gervasi.
Us esperem el proper dissabte dia 2 de juny al carrer Muntaner (entre la rda. Gral. Mitre i la pl. Bonanova).
VINE,
Horari: Mostra de Comerç:  de 10 a 20.30 h
Lloc: c/Muntaner (entre la rda. Gral. Mitre i pl. Bonanova)
BARNAVASI – As. Comerciants de Sant Gervasi
Informació Mostra Tel. 618 98 80 89
 

Concurs del Cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2018

0

Bases:

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (es poden presentar més d’una obra).

En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.

Característiques:

Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical.

El concursant haurà d’incloure al cartell la frase “Festa Major de Sant Gervasi 2018”, les dates “del 8 al 19 de juny” i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logo de Sant Gervasi (es pot descarregar d’aquesta mateixa pàgina web, arxiu logotipSG.jpg)

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrera dins d’un sobre. En aquest sobre també hi ha de ser-hi un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .jpg, .ai, .psd, preferible en capes i amb 300 dpi o més.

El termini de presentació de les obres serà fins al 4 de maig de 2018 al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544 de Dl. a Dv. de 10 a 21 h i Ds. de 10 a 13 h.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 15 de maig del 2018 al mateix centre Cívic Vil·la Florida.

El participant guanyador/a cedirà tots els drets d’imatge de l’obra guanyadora.

El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera oportú.

El cartell guanyador i una selecció dels cartells presentats a judici del jurat seran exposats a la Biblioteca de Sant Gervasi Joan Maragall del carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85 que durant les dates de la Festa Major tindrà exposició de cartells històrics de la Festa Major de Sant Gervasi.

Les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Vil·la Florida del 2 al 7 de Juliol de 16.30 a 20.30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes.

El fet de participar en aquest concurs vol dir l’acceptació d’aquestes bases.

Premi:

El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2018, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 8 al 19 de juny.

 

26a Cavalcada de Reis de Sant Gervasi

0
Recollida Cartes Reis Sant Gervasi 2018
dates i horaris: divendres 5 de gener de 2018
Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient recolliran les cartes dels nens i nenes de Sant Gervasi a;
– Santa Cecília (a les portes de l’església) Pg. Sant Gervasi, 66
entre les 16.30 h i les 17.30 h
– Als Grans Trons Reial (situats a la pl. Bonanova)
entre les 18.00 h i les 20.00 h
26a Cavalcada de Reis de Sant Gervasi 2018
Divendres 5 de gener 2018 de 20.30 h. a 22.00 h.
Itinerari: Pl. Bonanova (inici), Muntaner, Marià Cubí, Amigó, Mercat de Galvany (final).
informació addicional:
Si vols participar a la cavalcada, truca’ns Tel. 93 217 61 79 , envia un email a: barnavasi@eixosbcn.org o vine  a la reunió de la Cavalcada el dimecres dia 3 de gener a les 11 h del matí al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544.
(Si ets un nen o nena vine acompanyat d’un adult).

“SORTEIG DE NADAL 2017”

0
Sortegem 1.000 Euros en vals de compra perquè 1 persona, se’ls gastin, als comerços associats a BARNAVASI, tot just començant l’any 2018.
Un sorteig que arriba de la ma de la Fundació Barcelona Comerç.
Perquè som del barri i treballem per al  barri i per als seus veïns i perquè ens proposem que aquest Nadal sigui engrescador, il·lusionant i promocionar el comerç de proximitat a Sant Gervasi.
Els clients trobaran les butlletes de participació fins el 30 de desembre quan comprin a les botigues de Barnavasi, l’eix comercial de Sant Gervasi.
El guanyador/a serà el propietari/a de la butlleta que coincideixi amb el primer premi de la Grossa de Cap d’any del 31 de desembre d’enguany i el termini per reclamar el premi serà de deu dies naturals per contactar-nos i poder fer-li el lliurament del premi.
Lliurarem el premi en vals de compra per un total de 1.000 euros a gastar el dissabte 13 de gener 2018 (tot un dia de compres), bescanviables a qualsevol establiment de Barnavasi on es podrà gastar un màxim de 150 euros a cada establiment.
Les bases de participació d’aquesta promoció estan recollides i disponibles al públic a la pàgina web de la Fundació Barcelona Comerç, www.eixosbcn.org.
Compra al barri i guanya 1.000 euros per començar l’any 2018.
Organitza : Barnavasi  i Fundació Barcelona Comerç

“El Comerç de Sant Gervasi et vol fer un regal de reis”

0
“El Comerç de Sant Gervasi et vol fer un regal de Reis”, consisteix en un sorteig de 8 lots de productes i serveis oferts pels establiments comercials del barri. Els clients trobaran les butlletes participatives als establiments que col·laboren a la promoció i al Mercat de Sant Gervasi.
Un primer lot de productes de 1.800 €, un segon de 1.200 € i un tercer, quart, cinquè, sisè, setè i vuitè de 600 €.
El sorteig es realitzarà el 4 de gener  a la 13.00 h al Mercat de Sant Gervasi i el dia 5 als trons reials de Sant Gervasi, situats a la pl. Bonanova, és lliuraran els premis a les persones agraciades, que tindran que recollir els premis directament a les botigues entre el 8 de gener i el 8 de febrer del 2018.
Compra al barri de Sant Gervasi i participaràs al gran sorteig de reis
lloc: Comerços de Sant Gervasi i parades del Mercat de Sant Gervasi
dates:  a partir del  14 de desembre i fins el 2 de gener de 2018.
Organitza : Barnavasi  i As. Venedors del Mercat de Sant Gervasi

“Cangur de Nadal a Sant Gervasi” – Viu el teu Nadal

0
Un espai infantil i familiar amb activitats lúdiques destinades als mes menuts, el Cangur de Nadal a Sant Gervasi, que comptarà amb Inflables, jocs, tallers creatius i espectacles per a tots els nens i nenes que vulguin passar-ho de allò més bé.
Els pares i mares que vulguin podran deixar els seus fills durant un temps limitat per què gaudeixin de les activitats vigilats per monitors.
Es tracta de facilitar un termini de temps per a que les famílies puguin fer les seves compres en el comerç de proximitat del barri.
Lloc:
Pl. Frederic Soler
Divendres dia 22 de desembre:
de 17 h a 20 h.
Taller de manualitats-Espai Agulla- Màgia Stigman 18 h- Servei Cangur
Dissabte dia 23 de desembre:
de 11 h a 14 h i de 17 h a 20 h.
Tallers d’origami – Espai Nadons – Titelles 12 h – Animació 18 h- Servei Cangur
Pl. Joaquim Folguera:  (davant Mercat)
Diumenge dia 24 de desembre:
de 11 h. a 14 h. –
Caga Tió Gegant- Taller de manualitats – Jocs gegants
Organitza: Barnavasi i Ajuntament de Barcelona-Districte Sarrià-Sant Gervasi

5a Mostra de Tardor a Sant Gervasi 25 de Novembre

0
L’Eix Comercial de Sant Gervasi, BARNAVASI, i l’Associació de Venedors del Mercat de Sant Gervasi, preparem la 5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÓMICA DE SANT GERVASI, que se celebrarà el proper dissabte 25 de novembre.
Durant tot el dia es realitzaran activitats a la pl. Joaquim Folguera, pl. Frederic Soler, pl. Bonanova, carrer Vilarós i al Mercat de Sant Gervasi.
De 10 a 20 h. Mostra de Comerç a la pl. Joaquim Folguera
A les 10 h. Xocolatada pe a tothom. a la pl. Joaquim Folguera
De 10 a 14 h. Torneig infantil de futbol CUP 3 x 3 a la pl. Bonanova
A les 10,30 h Master Class de Zumba a la pl. Joaquim Folguera
De 11 a 14 h.  Mostra d’Entitats del barri al carrer Vilarós
De 11-14,30/17-19,30 h. Jocs infantils a la pl. Frederic Soler
De 11-14 /17-19 h. Tallers d’aprofitament alimentari al carrer Vilarós
A les 12 h. Sardanes a la pl. Joaquim Folguera
A les 13,30 h. Vermut popular a la pl. Joaquim Folguera
A les 18,30 h. Vine a ballar Country a la pl. Joaquim Folguera
A les 19,30 h. Tast de Nit del Mercat de Sant Gervasi
A partir de les 22 h. i fins a l’1 música en directe i disc jokey fins final de festa (davant Mercat)
El dia 25 de novembre volem sigui un dia molt especial, a on, el Comerç , el Mercat i els Veïns, gaudiran d’una diada festiva amb al·licients per a tothom.
VINE, t’esperem, de 10 del matí a la 1 de la matinada.
BARNAVASI    
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89

5a MOSTRA DE COMERÇ A GALVANY 

0
El proper dissabte 18 de novembre els comerciants del barri de Galvany surten al carrer amb la celebració de la 5a Mostra de Comerç de Galvany, que es muntarà al carrer Madrazo entre els carrers Santaló i Amigó.
Dins del recinte del Mercat de Galvany, en un pati, habilitarem una zona lúdica infantil.
VINE, t’esperem.
Horari Mostra: de 10 a 15 h.
Horari zona lúdica: de 11 a 14 h.
Lloc: Carrer Madrazo (entre Santaló i Amigó)
Organitza: BARNAVASIAs. Comerciants de Sant Gervasi

AJORNADA 5a Mostra de Comerç i Gastronòmica de Sant Gervasi

0
El proper dissabte 21 d’octubre celebràvem la 5a Mostra de Comerç i Gastronòmica de Sant Gervasi, malauradament, les entitats convocants de la Mostra (Barnavasi, Mercat de Sant Gervasi, Entitats de Sant Gervasi), creiem recomanable ajornar-la unes setmanes per causa dels actes de protesta convocats per aquest mateix dia i que coincideixen, sobre tot, amb el temps previst per a la preparació de les degustacions i posterior servei per al Tast de Nit que ofereix el Mercat de Sant Gervasi.
La Mostra és una jornada comercial que precisa visitants per poder realitzar adientment la tasca comercial que ens és pròpia. Donada la possibilitat de que l’afluència de visitants afluixi a la tarda, creiem més oportú ajornar la celebració per a un dissabte posterior del mes de novembre. Properament indicarem la nova data de la Mostra.
BARNAVASI
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89

5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÒMICA DE SANT GERVASI

0
L’Eix Comercial de Sant Gervasi, BARNAVASI, i l’Associació de Venedors del Mercat de Sant Gervasi, preparem la 5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÓMICA DE SANT GERVASI, que se celebrarà el proper dissabte 21 d’octubre, a la pl. Joaquim Folguera i entorns.
Durant tot el dia es realitzaran activitats a la pl. Joaquim Folguera, pl. Frederic Soler i carrer Vilarós per fomentar el teixit comercial de proximitat i associatiu del barri de Sant Gervasi.
De 10 a 20 h. Mostra de Comerç a la pl. Joaquim Folguera.
A les 10 h. Xocolatada pe a tothom.
A les 10,30 h Master Class de Zumba a la pl. Joaquim Folguera.
De 11 a 14 h.  Mostra d’Entitats del barri al carrer Vilarós.
De 11-14,30/17-19,30 h. Jocs infantils a la pl. Frederic Soler.
De 11-14 /17-19 h. Tallers d’aprofitament alimentari al carrer Vilarós.
A les 12 h. Sardanes a la pl. Joaquim Folguera.
A les 13,30 h. Vermut popular a la pl. Joaquim Folguera.
A les 18,30 h. Vine a ballar Country a la pl. Joaquim Folguera.
A les 19,30 h. Tast de Nit del Mercat de Sant Gervasi.
A partir de les 22 h. i fins a l’1 música en directe i disc jokey fins final de festa (davant Mercat)
El dia 21 d’octubre volem sigui un dia molt especial, a on, el Comerç , el Mercat i els Veïns, gaudiran d’una diada festiva amb al·licients per a tothom.
VINE, T’esperem, de 10 del matí a la 1 de la matinada.
BARNAVASI    
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89