5a Mostra de Tardor a Sant Gervasi 25 de Novembre

0
L’Eix Comercial de Sant Gervasi, BARNAVASI, i l’Associació de Venedors del Mercat de Sant Gervasi, preparem la 5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÓMICA DE SANT GERVASI, que se celebrarà el proper dissabte 25 de novembre.
Durant tot el dia es realitzaran activitats a la pl. Joaquim Folguera, pl. Frederic Soler, pl. Bonanova, carrer Vilarós i al Mercat de Sant Gervasi.
De 10 a 20 h. Mostra de Comerç a la pl. Joaquim Folguera
A les 10 h. Xocolatada pe a tothom. a la pl. Joaquim Folguera
De 10 a 14 h. Torneig infantil de futbol CUP 3 x 3 a la pl. Bonanova
A les 10,30 h Master Class de Zumba a la pl. Joaquim Folguera
De 11 a 14 h.  Mostra d’Entitats del barri al carrer Vilarós
De 11-14,30/17-19,30 h. Jocs infantils a la pl. Frederic Soler
De 11-14 /17-19 h. Tallers d’aprofitament alimentari al carrer Vilarós
A les 12 h. Sardanes a la pl. Joaquim Folguera
A les 13,30 h. Vermut popular a la pl. Joaquim Folguera
A les 18,30 h. Vine a ballar Country a la pl. Joaquim Folguera
A les 19,30 h. Tast de Nit del Mercat de Sant Gervasi
A partir de les 22 h. i fins a l’1 música en directe i disc jokey fins final de festa (davant Mercat)
El dia 25 de novembre volem sigui un dia molt especial, a on, el Comerç , el Mercat i els Veïns, gaudiran d’una diada festiva amb al·licients per a tothom.
VINE, t’esperem, de 10 del matí a la 1 de la matinada.
BARNAVASI    
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89

5a MOSTRA DE COMERÇ A GALVANY 

0
El proper dissabte 18 de novembre els comerciants del barri de Galvany surten al carrer amb la celebració de la 5a Mostra de Comerç de Galvany, que es muntarà al carrer Madrazo entre els carrers Santaló i Amigó.
Dins del recinte del Mercat de Galvany, en un pati, habilitarem una zona lúdica infantil.
VINE, t’esperem.
Horari Mostra: de 10 a 15 h.
Horari zona lúdica: de 11 a 14 h.
Lloc: Carrer Madrazo (entre Santaló i Amigó)
Organitza: BARNAVASIAs. Comerciants de Sant Gervasi

AJORNADA 5a Mostra de Comerç i Gastronòmica de Sant Gervasi

0
El proper dissabte 21 d’octubre celebràvem la 5a Mostra de Comerç i Gastronòmica de Sant Gervasi, malauradament, les entitats convocants de la Mostra (Barnavasi, Mercat de Sant Gervasi, Entitats de Sant Gervasi), creiem recomanable ajornar-la unes setmanes per causa dels actes de protesta convocats per aquest mateix dia i que coincideixen, sobre tot, amb el temps previst per a la preparació de les degustacions i posterior servei per al Tast de Nit que ofereix el Mercat de Sant Gervasi.
La Mostra és una jornada comercial que precisa visitants per poder realitzar adientment la tasca comercial que ens és pròpia. Donada la possibilitat de que l’afluència de visitants afluixi a la tarda, creiem més oportú ajornar la celebració per a un dissabte posterior del mes de novembre. Properament indicarem la nova data de la Mostra.
BARNAVASI
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89

5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÒMICA DE SANT GERVASI

0
L’Eix Comercial de Sant Gervasi, BARNAVASI, i l’Associació de Venedors del Mercat de Sant Gervasi, preparem la 5a MOSTRA DE TARDOR, COMERCIAL I GASTRONÓMICA DE SANT GERVASI, que se celebrarà el proper dissabte 21 d’octubre, a la pl. Joaquim Folguera i entorns.
Durant tot el dia es realitzaran activitats a la pl. Joaquim Folguera, pl. Frederic Soler i carrer Vilarós per fomentar el teixit comercial de proximitat i associatiu del barri de Sant Gervasi.
De 10 a 20 h. Mostra de Comerç a la pl. Joaquim Folguera.
A les 10 h. Xocolatada pe a tothom.
A les 10,30 h Master Class de Zumba a la pl. Joaquim Folguera.
De 11 a 14 h.  Mostra d’Entitats del barri al carrer Vilarós.
De 11-14,30/17-19,30 h. Jocs infantils a la pl. Frederic Soler.
De 11-14 /17-19 h. Tallers d’aprofitament alimentari al carrer Vilarós.
A les 12 h. Sardanes a la pl. Joaquim Folguera.
A les 13,30 h. Vermut popular a la pl. Joaquim Folguera.
A les 18,30 h. Vine a ballar Country a la pl. Joaquim Folguera.
A les 19,30 h. Tast de Nit del Mercat de Sant Gervasi.
A partir de les 22 h. i fins a l’1 música en directe i disc jokey fins final de festa (davant Mercat)
El dia 21 d’octubre volem sigui un dia molt especial, a on, el Comerç , el Mercat i els Veïns, gaudiran d’una diada festiva amb al·licients per a tothom.
VINE, T’esperem, de 10 del matí a la 1 de la matinada.
BARNAVASI    
As. Comerciants de Sant Gervasi
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89

FESTA MAJOR DE SANT GERVASI 2017

0
Sant Gervasi s’omple de festa del 9 al 19 de juny.
VINE a gaudir de la Festa, No t’ho pots perdre.
COMISSIÓ DE FESTES DE SANT GERVASI
Tel. 93 217 61 79 – 618 98 80 89
Descarrega el programa de la Festa Major en PDF

20a MOSTRA DE COMERÇ DE SANT GERVASI – 20 Anys 1997-2017

0
El comerç de proximitat de Sant Gervasi surt al carrer
Dissabte 10 de juny de 2017
Ja hem arribat a 20 mostres de comerç al carrer Muntaner, hem tallat per 20 anys la circulació de tota mena de vehicles al carrer més central del nostre barri, més de 1.000 comerços de Sant Gervasi hauran participat a les 20 mostres i més de 150.000 persones ens hauran visitat en aquests 20 anys.
Per aquesta vintena edició estem preparant una MOSTRA DEL COMERÇ DE SANT GERVASI, que se celebrarà el proper dissabte 10 de juny, i presentarà novetats importants amb respecte a anteriors edicions.
Tanquem el transit del carrer Muntaner, des de la pl. Bonanova fins a la Rda. Gral. Mitre, s’habiliten sectors específics per als diferents tipus de comerços, adeqüem l’espai de la calçada per a expositors i vianants incorporant una zona lúdica i de jocs al tram entre el c/ Bisbe Sivilla i c/ Reus.
Aquest any, a més, la MOSTRA formarà part de la programació de la Festa Major de Sant Gervasi 2017, que comença el dia 9 i clou el 19 de juny, amb aquest motiu, a partir de les 7 de la tarda i fins a les 12 de la nit, a la part més baixa del carrer Muntaner (Sant Màrius / Mitre) farem un TASTET de FESTA MAJOR, amb tapes produïdes per les parades del Mercat de Sant Gervasi, i altres establiments d’alimentació del barri i, complementarem la diada festiva amb un concert de música rock dels anys 70’s 80’s i 90’s, a partir de les 9,30 h del vespre, amb el grup BEAT BANG, que com cada any ens delectarà amb la seva música.
L’objectiu és fer partícips a tot el veïnat i visitants, grans i petits de la gran festa del Comerç del barri.
Us esperem el proper dissabte dia 10 de juny al carrer Muntaner (entre la Rda. Gral. Mitre i la pl. Bonanova).
VINE,
Horaris:
Mostra de Comerç:  de 10 a 20.30 h
Tastet de Festa Major : de 19 a 24 h
Concert Beat Bang : de 21.30 a 24 h
BARNAVASI – Informació Mostra Tel. 618 98 80 89

“Una nova mirada per Senegal”

0

Des d’aquestes línies convé ressaltar la magnífica tasca que realitza l’Hospital Plató al Senegal, així com l’oportunitat de concebre el projecte “una nova mirada per Senegal”, desenvolupat al nostre barri, conjuntament amb Barnavasi, l’Associació de Comerciants de Sant Gervasi.

Barnavasi agraeix el gran interès dels comerciants en la campanya de recollida d’ulleres i, com no pot ser d’una altra manera, la participació activa d’un bon nombre dels clients que s’han acostat aportant les ulleres.

Prohibició de distribució gratuïta de les bosses de plàstic als comerços

0

Des del passat divendres, 31 de març, 2017, ha entrat en vigor la prohibició de la gratuïtat de les bosses de plàstic als comerços, segons la llei 5/2017, de 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regulació dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades envasades i sobre emissions de diòxid de carboni, estableix en el seu article 195.5 que:

Es prohibeix el lliurament gratuït de bosses de caixa o de lliurament a domicili de qualsevol material plàstic, inclòs el plàstic en general, el plàstic oxodegradable i el plàstic biodegradable, amb exclusió de les bosses compostables que compleixin els requisits de la norma UNE-EN 13432 o equivalent, en els punts de venda de mercaderies o productes.

Les bosses afectades són:

> Bossa de caixa: qualsevol bossa utilitzada per a transporta la compra i que es pot portar en una sola mà gràcies a la confecció de les nanses, com ara bosses samarreta, bosses de nansa encunyada, bosses de nanses plàstic flexible, bosses de nanses rígides, bosses de nanses de corda, i qualsevol altre tipus de bosses amb nanses.

> Bossa de lliurament a domicili: qualsevol bossa, amb nanses o sense, utilitzada pels serveis propis o subcontractats pels punts de venda de mercaderies o productes per a transportar i lliurar a domicili la compra de llurs clients.

Important! Els ciutadans i ciutadanes poden utilitzar per substituir les bosses de plàstic el cabàs, carretó de la compra, bosses reutilitzables o fer servir bosses de malla per la compra de fruita i la verdura.

Barnavasi distribueix punts de llibre per Sant Jordi

0

Com és habitual cada any i amb motiu de la campanya de Sant Jordi, es distribuiran Punts de Llibre a les botigues de l’Eix Comercial de Sant Gervasi.

Punts de llibre dels premis “El Comerç i les Escoles” que volen mostrar a la ciutadania la visió que els nois i noies dels centres educatius tenen del comerç de la seva ciutat.

Es realitza una selecció entre tots els participants, que pertanyen a diferents col·legis i categories, segons l’edat de l’alumne, que van des dels 3 fins als 16 anys.  El criteri per a la tria de dibuixos es basen en la creativitat, la tècnica emprada i l’adequació al concepte proposat: el comerç de proximitat de la ciutat.

El dibuixos guanyadors del premi es converteixen en 500.000 punts de llibre per a distribuir als comerços de la ciutat per a la diada de Sant Jordi.

Apropa’t a qualsevol comerç de Barnavasi, on hi trobaràs els 14 models de punts de llibre seleccionats aquest any entre tots els alumnes de les escoles participants.

Barnavasi, us desitja una bona diada de Sant Jordi.

CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR DE SANT GERVASI 2017

0

CONVOCATÒRIA CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR DE SANT GERVASI 2017

 

Bases:

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (es poden presentar més d’una obra).

En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.

Característiques:

Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical.

El concursant haurà d’incloure al cartell la frase “Festa Major de Sant Gervasi 2017”, les dates “del 9 al 19 de juny” i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logo de Sant Gervasi (es pot descarregar d’aquesta mateixa pàgina web, arxius; logo 13 St Gervasi SIN parentesis.jpg /.ai)

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrera dins d’un sobre. En aquest sobre també hi ha de ser-hi un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .jpg, .ai, .psd, preferible en capes i amb 300 dpi o més.

El termini de presentació de les obres serà fins al 29 d’abril de 2017 al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544 i al Centre Cívic Can Castelló del carrer Castelló, 1-7 de Dl. a Dv. de 10 a 21 h i Ds. de 10 a 13 h. a tots dos centres.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 15 de maig del 2017, al mateixos centres Cívics Vil·la Florida i Can Castelló.

El participant guanyador cedirà tots els drets d’imatge de l’obra guanyadora.

El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera oportú.

Una selecció dels cartells presentats a judici del jurat a més del cartell guanyador seran exposats al Centre Cívic Can Castelló durant les dates de la Festa Major.

Les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Can Castelló del 3 al 7 de Juliol de 16.30 a 20.30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes.

El fet de participar en aquest concurs vol dir l’acceptació d’aquestes bases.

Premi: El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2017, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 9 al 19 de juny.

Organitza: La Comissió de Festes de Sant Gervasi

Sant Gervasi, 9 de febrer de 2017