Concurs del Cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2018

0
4746

Bases:

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (es poden presentar més d’una obra).

En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.

Característiques:

Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical.

El concursant haurà d’incloure al cartell la frase “Festa Major de Sant Gervasi 2018”, les dates “del 8 al 19 de juny” i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logo de Sant Gervasi (es pot descarregar d’aquesta mateixa pàgina web, arxiu logotipSG.jpg)

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrera dins d’un sobre. En aquest sobre també hi ha de ser-hi un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .jpg, .ai, .psd, preferible en capes i amb 300 dpi o més.

El termini de presentació de les obres serà fins al 4 de maig de 2018 al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544 de Dl. a Dv. de 10 a 21 h i Ds. de 10 a 13 h.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 15 de maig del 2018 al mateix centre Cívic Vil·la Florida.

El participant guanyador/a cedirà tots els drets d’imatge de l’obra guanyadora.

El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera oportú.

El cartell guanyador i una selecció dels cartells presentats a judici del jurat seran exposats a la Biblioteca de Sant Gervasi Joan Maragall del carrer Sant Gervasi de Cassoles, 85 que durant les dates de la Festa Major tindrà exposició de cartells històrics de la Festa Major de Sant Gervasi.

Les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Vil·la Florida del 2 al 7 de Juliol de 16.30 a 20.30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes.

El fet de participar en aquest concurs vol dir l’acceptació d’aquestes bases.

Premi:

El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2018, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 8 al 19 de juny.